X-faktor válogatás Magyarországon

Posted in március 21st, 2010
by admin

Jelentkezz Te is a világ legsikeresebb és legnagyobb tehetségkutató versenyébe! Az X-factor magyar verziója ősszel indul.

Az X Factor jelenleg Európa legnagyobb és legnépszerűbb televíziós tehetségkutató műsora. A műsor sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy az évek során nemcsak Angliában, de egyre több országban tesz szert rendkívüli nézettségre.

Az X-Faktor nem más, mint az a bizonyos megmagyarázhatatlan plusz, amitől valaki több, jobb, ismertebb és elismertebb lesz, mint mások. A sztárrá válás lehetősége tehát mindenki számára adott. A show legfőbb célja, hogy kivételes tehetségű énekeseket találjon, de emellett a külső megjelenés, a személyiség, a színpadi jelenlét és a tánctudás is fontos szerepet kap adásról-adásra.

Az X-Faktor olyan leendő popcsillagokat keres, akikért nézők százezrei rajonganak, aki stílusával, egyéniségével, tehetségével alkalmassá válik arra, hogy sztár legyen.

Simon Cowell, a műsor atyja jelenleg azon dolgozik, hogy sikerüljön egy szuperdöntőt tető alá hozni Las Vegasban, ahol a több országban is sugárzott X Factor győztesei mérnék össze a tudásukat. Ilyen lehetőséggel egyetlen tehetségkutató műsor sem kecsegtet, a tét tehát óriási.

X-FAKTOR – JELENTKEZZ!

SMS-ben:
A jelentkezéshez küldd az X-Faktor szót a +36-30-5555-571 (normál díjas) SMS-számra.

Ügyfélszolgálat: 06-1-371-4820

A jelentkezéseket online is várják az RTL Klubnál itt.

RTL Klub X-faktor